Miss Domaša sa stala Patrícia Nagyová, Ego pobláznil dav

  • PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
NajhoršíNajlepší 

Prevzaté z denníka Prešovský Korzár a Nový Čas: Napätie do poslednej chvíle. Takto to vyzeralo na súťaži krásy Miss Domaša - Valkov 2014. Meno víťazky Patrície Nagyovej sa diváci dozvedeli po bohatom programe o druhej v noci.



DOMAŠA. V rekreačnej časti Tíšava pri Valkove, v stropkovskej časti Domaše, sa cez víkend volila kráľovná krásy.


Ľudí prišlo dvakrát toľko než vlani, pritiahla ich nielen jedenástka finalistiek, ale aj pestrý program. Ten trval od podvečera do neskorých nočných hodín, na konci čakal vytúžený rezultát.


Dlhonohá víťazka


Novou Miss Domaša sa stala 18-ročná Patrícia Nagyová zo Spiša.


„Vôbec som to nečakala, neverila som, že vyhrám,“ prezradila dojatá misska po tom, čo prevzala korunku kráľovnej krásy.


Podľa jej slov sa s ďalšími finalistkami počas súťaže zblížila a celý večer sa niesol v prajnej atmosfére.


Za dlhonohou gymnazistkou skončili 25-ročná Anna Gergelčíková a 21-ročná Iveta Jusková.


Bavili Ego, Kandráčovci i Agrebi


Väčšiu pozornosť než samotné finalistky pútali účinkujúci v programe. V tomto smere jednoznačne vyhral Ego, ktorý najprv rozvášnil dav, potom mal problém predrať sa cez záľahu tiel mladučkých fanúšičiek k autu.


Žánrovo inde, no s rovnakým efektom na publikum, boli folkloristi Kandráčovci. Ich hity Včielka, Dva duby či Oj, zabava fungovali podobne ako Egovo Žijeme len raz. Z iného súdka bola Metalinda, v ktorej z pôvodnej zostavy ostal už len Peter Sámel či kontroverzná rockerka Monika Agrebi.


„V živote som sa do takejto súťaže neprihlásila, prišlo mi to nepochopiteľné, je to aj vec sebavedomia. Ale moja dcéra kedysi vyhrala Miss metal,“ povedala nám česká speváčka, mama 27-ročnej metalovej missky.


„Kedysi tu bola úspešná tradícia týchto miss, na ktorú sme vlani nadviazali. Sme radi, že sa nám to podarilo,“ opísal podujatie organizátor Rudo Voit.









Cykloturistika

Rybolov

Vodné športy

uvod3